Fiets, proef & beleef...

Na een lekkere mountainbiketocht genieten van een 3-gangen diner in de buitenlucht, klinkt goed toch? Samen met Bike Totaal Kramer zorgen we voor een onvergetelijke dag in het Drents- Friese Wold.

We starten de dag met een lekker kopje koffie of thee. Nadat de mountainbikes en helmen zijn uitgedeeld, ga je met de groep op pad door het prachtige Nationaal Park Drents- Friese Wold. In het bos zijn diverse mountainbikeroutes aanwezig, geschikt voor verschillende niveaus. De routes worden aangegeven met paaltjes, waardoor de route gemakkelijk te volgen is. Na afloop keer je terug naar Bike Totaal Kramer aan de Boerestreek, waar een heerlijk 3-gangen diner wordt bereid op een knisperend kampvuur. Het diner bestaat uit een verrassingsmenu bereidt met dagverse seizoensgebonden producten.

Outdoor Cooking | 3 gangen diner
Workshop outdoor cooking

Details

– Datum: Geef in het offerte formulier je gewenste datum aan.

– Kosten: €59,50
– Beschikbaarheid: min. 10 personen

Wat is inbegrepen?

– Ontvangst met koffie of thee en lekkers
– Mountainbike en valhelm
– Gevulde bidon
– Outdoor 3-gangen diner na afloop van de tocht, bereid op een kampvuur

Wat is niet inbegrepen?

– Reis van en naar de bestemming
– Persoonlijke uitgaven

Bijzonderheden

– Gebruikt je je eigen mountainbike, dan ontvang je €10,- korting op de totaalprijs
– De genoemde prijs is zonder dranken buffet, deze is tegen een meerprijs van €9,50 p.p. bij te boeken.
Outdoor Cooking | 3 gangen diner

Overige informatie

VOOR WIE?

  • Dit arrangement is uitermate geschikt voor groepen en bedrijven die een actief (team)uitje willen combineren met avontuurlijk en op kampvuur bereidt eten.

DE GROEP?

  • Dit arrangement is te boeken met een groep vanaf 10 persoen. Deze is eventueel uit te breiden met een mountainbike clinic door een instructeur. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

DE RISICO’S?

  • Deelname aan onze arrangementen is geheel op eigen risico. Bite & Click, haar koks en eventuele derde betrokken partijen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen die voor, tijdens of na het arrangement worden veroorzaakt door de deelnemer zelf of een derde partij.
Outdoor Cooking | 3 gangen diner
Outdoor Cooking | 3 gangen diner

Details

Locatie: Nederland | NP Drents- Friese Wold, Appelscha
Duur: +- 8 uur
Startdatum: 1 September 2019
Kosten: € 59,50
Thema: Mountainbiken & Eten
Level fotografie:
Niveau: Gemiddeld
Level hike:
Extra informatie:
Na het versturen van je aanvraag ontvang je een email met een bevestiging van je aanvraag. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jullie wensen te bespreken. Alle clinics, workshops en tochten worden in het Nederlands gegeven maar kunnen op verzoek ook in het Engels gegeven worden. Voor al onze workshops, diners en lunches gelden onze Algemene Voorwaarden.
Data: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan