Ontdek, proef & ervaar...

In deze workshop outdoor cooking gaan we gezamenlijk de omgeving van het Dwingelderveld verkennen door middel van een relaxte en ontspannen hike. Het Dwingelderveld ligt tussen Groningen en Hoogeveen in en is makkelijk te bereiken via de A28. Heerlijk koken met z’n allen op open vuur om zo diverse kook- & bereidingstechnieken te leren.

Naast het zoeken en koken zullen er diverse fotomomenten plaats vinden in een geweldige omgeving. Met een omvang van bijna 40 km2 valt hier op het gebied van natuur genoeg te ontdekken. Een omgeving die door de IJstijd en verschillende weersomstandigheden is gevormd, een plek waar dus tevens een geschiedenis achter zit. Heide, flora en vennen vormen het decor en bieden de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken. Waan je in oogstrelende paarse heidevelden, stuifzandvlaktes en Drentse bossen. Je zal hier ogen tekort komen.

Clinic | outdoor cooking & fotografie
Clinic | outdoor cooking & fotografie
Clinic | outdoor cooking & fotografie
Workshop outdoor cooking

Details

– Data:
– 12 mei 2019                – 12 plekken beschikbaar
– 14 juli 2019                 – 12 plekken beschikbaar
– 15 september 2019    – 12 plekken beschikbaar

– Kosten: €74,50
– Beschikbaarheid: max. 12 plekken

Wat is inbegrepen?

– Professionele begeleiding zowel qua koken als fotografie
– Lesmateriaal
– 4 gangen outdoor cooking diner
– Koffie, thee, fris en snack
– Persoonlijke aandacht

Wat is niet inbegrepen?

– Reis van en naar de bestemming
– Persoonlijke uitgaven

Workshop Outdoor Cooking

Overige informatie

VOOR WIE?

  • Deze workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de combinatie van koken, fotografie en buiten zijn! Er is continu gelegenheid voor het stellen van vragen, waardoor ieder op zijn of haar manier vooruitgang kan maken! Samen gaan we iets lekkers op tafel zetten en mooie plaatjes schieten.

DE GROEP?

  • Doordat het een kleine groep is van maximaal 12 deelnemers is er veel persoonlijke aandacht. Er  is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling ongeacht jouw ervaring met koken en fotografie. De focus ligt op lekker koken in een geweldige omgeving met verschillende bereidingstechnieken.

DE RISICO’S?

  • Deelname aan onze workshops is geheel op eigen risico. Natuurlijk staat veiligheid voorop en zullen we er voor waken dat we niet in gevaarlijke situaties belanden. Bite & Click, haar koks en eventuele derde betrokken partijen kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gevolgen die voor, tijdens of na de workshop worden veroorzaakt door de deelnemer zelf of een derde partij.

HET PROGRAMMA?

  • Aangezien we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden is het programma altijd onder voorbehoudt en kan dit nog wijzigen. Zodra je reservering binnen is krijg je van ons de informatie met betrekking tot de tijden en de locatie waar we afspreken. Van hieruit zullen we het programma starten. Er zal voldoende parkeergelegenheid zijn. We beginnen met een mooie wandeling over het Dwingelderveld waar voldoende mogelijkheid is tot het maken van toffe foto’s. Hierin wordt je begeleid door een professioneel fotograaf. tussendoor zullen we een moment nemen om even op adem te komen en te genieten van deze prachtige omgeving. Dit kan natuurlijk niet zonder een lekkere voedzame snack. Hier zorgen wij voor. Bij terugkomst zullen we onze outdoor maaltijd gaan bereiden. Hier moeten we natuurlijk wel wat voorbereidingen voor treffen zoals het maken van vuur. Wij leggen je uit hoe je het ideale vuur maakt om op te koken. Daarnaast moeten we al het één en ander doen met betrekking tot het diner… Handen uit de mouwen dus! Zodra we de gerechtjes goed voorbereidt hebben is het tijd om ze af te maken en gezamenlijk te genieten van ons dik verdiende diner!

WAT MOET IK MEENEMEN?

  • Je eigen fotoapparatuur als je foto’s wil gaan maken
  • In mei kan het nog aardig fris zijn, met name in de avond. Zorg voor weerbestendige kleding en maak eventueel gebruik van het laagjes principe, wat maakt dat je makkelijk snel kan afwisselen.
Workshop Outdoor Cooking
Workshop Outdoor Cooking
Workshop | Outdoor Cooking

Wie geeft de workshop?

Mijn naam is Matthijs Smilde en ik ben sinds een aantal jaren zelfstandig ondernemer. Na 16 jaar in de keuken te hebben gestaan heb ik de horeca ingeruild voor een camera en het aanbieden van outdoor cooking workshops. Vanaf jongs af aan houd ik al van beeld en buiten zijn. Op zoek naar het perfecte plaatje. Lekker eten hoort daar natuurlijk ook bij. Met mijn passie voor koken, fotografie en mijn drang om naar buiten te gaan heb ik het beste van 2 werelden met elkaar gecombineerd in Outdoor Cooking & adventure fotografie. Dit doe ik voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Kosten en data

Locatie: Nederland | Nationaal park Dwingelderveld
Duur: 15:00 tot 20:00 uur
Startdatum: 12 May 2019
Kosten: € 74,50
Thema: Workshop Outdoor Cooking
Level fotografie:
Niveau: Gemiddeld
Level hike:
Extra informatie:
Na het reserveren ontvang je een email met een bevestiging van deelname met daarin de factuur. Zodra deze betaald is is je deelname definitief. Op dat moment ontvang je van ons alle informatie die voor jouw van belang is deze clinic. Alle clinics worden in het Nederlands gegeven maar kunnen op verzoek ook in het Engels gegeven worden. Daarnaast gelden voor deze clinics onze Algemene Voorwaarden.
Data: 12 mei 2019, 14 juli 2019, 15 september 2019,

Boek de workshop