Home

Lekker koken op open vuur...

“Explore life” Dat is wat wij bij Bite & Click belangrijk vinden. En waarom niet door op open vuur te koken. Buiten koken hoeft niet simpel en sober te zijn. Je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil en je kan er van alles in ontdekken. Bij Bite & Click kun je onder andere workshops volgen. Ook kun je ons inzetten voor een heerlijke outdoor cooking lunch of diner.

In samenwerking met een aantal regionale bedrijven bieden wij diverse arrangementen aan. Denk hierbij aan teamtrainingen of mountainbike tochten in combinatie met een outdoor cooking lunch of diner. Daarnaast willen we voor bedrijven graag meedenken als het om bedrijfsuitjes gaat.

“Avontuurlijk eten en koken”

Arrangementen

Clinic | Bushcraft & Survival

Workshop | Outdoor Cooking

Ontdek, proef & ervaar... In deze workshop outdoor cooking gaan we gezamenlijk de omgeving van het Dwingelderveld verkennen door middel van een relaxte en ontspannen hike. Het Dwingelderveld ligt tussen Groningen en Lees verder...
Locatie: Nederland | Nationaal park Dwingelderveld
Startdatum: 12 May 2019
Data: 12 mei 2019, 14 juli 2019, 15 september 2019,
Duur: 15:00 tot 20:00 uur
Kosten: € 74,50
Niveau: Gemiddeld
Thema: Workshop Outdoor Cooking
Level fotografie:
Level hike:

Boek nu een workshop outdoor cooking!

Leuk en gezellig buiten koken…

Lunch & Diner

Mocht jij op teamdagen of een andere gelegenheid nou eens iets anders willen dan een standaard lunch of diner. Dan bieden wij, mits mogelijk, op locatie outdoor cooking lunches & diners aan. Wij zullen dan bij jullie langs komen en ter plekke een lunch of diner verzorgen, uiteraard op open vuur gekookt. Natuurlijk richten we dit naar wens in. Denk bijvoorbeeld aan royaal belegde broodjes met verse ingrediënten van de grill. Heerlijke soepen bereidt boven het vuur of frisse salades met groentes uit de kolen.

Jullie zorgen voor de locatie, wij voor het overheerlijke eten. Net eens iets anders…

Een feestje of bedrijfsuitje?

Wij denken graag met je mee! Informeer naar de mogelijkheden

Bedrijfsuitje of een andere gelegenheid?

Bij Bite & Click staat beleving centraal en zijn wij continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Dit geld voor u als bedrijf natuurlijk ook. Koken is een verbindende activiteit en daarom zijn onze workshops outdoor cooking bij uitstek geschikt om met uw team een actieve en leuke dag te beleven. Samen gaan we kijken hoe we hier een passende invulling aan kunnen geven welke aansluit bij jullie wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ga met uw team op ontdekking…

“Ontdek, ervaar & creëer”

Ontdek Bite & Click op instagram